ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

.

RURIS SFI1345e ΦΥΣΗΤΗΡΑΣ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ 40V SOLO

Άμεσα διαθέσιμο
165,00 €
με ΦΠΑ
Ποσοτητα:

Μοιράσου το

Δωρεάν μεταφορικά
για αγορές άνω των 200 € και βάρος έως 30kg

6 άτοκες δόσεις
ανεξαρτήτως ποσού

Επικοινωνία
Για οτιδήποτε χρειαστείτε μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας 2310 939364

* Για παραλαβή από το κατάστημα, παρακαλούμε επιβεβαιώστε τη διαθεσιμότητα τηλεφωνικώς.
* Σε ορισμένες νησιωτικές ή δυσπρόσιτες περιοχές ενδέχεται να υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση. Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

RURIS SFI1345e ΦΥΣΗΤΗΡΑΣ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ 40V SOLO

Φυσητήρας μπαταρίας Ruris Innovation aUP-40V SF1345e_RURIS.  Ιδανικός για τον καθαρισμό εξωτερικών χώρων από φύλλα, κλαδιά και άλλα υπολείμματα. Ο ηλεκτρικός κινητήρας του, εξασφαλίζει αποτελεσματική και ανθεκτική δύναμη φυσήματος, ενώ η μπαταρία Li-Ion 40V 5Ah (δεν περιλαμβάνεται) είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους θέλουν να αποφύγουν τη βενζίνη ή το πετρέλαιο και να προστατεύσουν το περιβάλλον.

Καινοτομία RURIS Alfa UP: Οι χρήστες μπορούν να είναι σίγουροι ότι η μπαταρία θα είναι έτοιμη για χρήση ακόμη και μετά από μακρά περίοδο αποθήκευσης. Η καινοτομία RURIS Alfa UP, με τη λειτουργία που επιτρέπει την επανεκκίνηση της μπαταρίας μετά από αποθήκευση μεταξύ 6-12 μηνών, προσφέρει πολυάριθμα οφέλη στον εξοπλισμό κηπουρικής με μπαταρία Li-Ion, προστατεύοντας τη μπαταρία από βλάβες.

Ανταλλαξιμότητα και ευελιξία:  Με την αγορά ενός προϊόντος της RURIS, ο κήπος σας μπορεί πλέον να επωφεληθεί από όλο τον εξοπλισμό της RURIS με μειωμένο κόστος, καθώς οι μπαταρίες Li-Ion είναι εναλλάξιμες.

Επιδόσεις:  Με συνολική ισχύ 200Wh και ταχύτητα 15.000rpm, αυτός ο ασύρματος φυσητήρας φύλλων μπορεί να φυσήξει φύλλα και υπολείμματα προς την επιθυμητή κατεύθυνση με μέγιστη ταχύτητα αέρα 41m/s και μέγιστο όγκο αέρα 620m³/h. Ο ασύρματος φυσητήρας φύλλων RURIS SF1345e εξασφαλίζει αποτελεσματικό και γρήγορο καθαρισμό της αντίστοιχης περιοχής, καθιστώντας τον ιδανικό για όσους θέλουν να εξοικονομήσουν χρόνο και να απολαύσουν μια καθαρή και καλοδιατηρημένη αυλή.

Η λειτουργία Turbo και οι δύο διαθέσιμες ταχύτητες σάς επιτρέπουν να ρυθμίζετε την ισχύ φυσητήρα ανάλογα με τις ανάγκες σας. Χάρη σε αυτή τη λειτουργία, επωφελείστε από την πρόσθετη ισχύ φυσήματος για την αντιμετώπιση των πιο δύσκολων υπολειμμάτων κλαδέματος, ενώ οι δύο ταχύτητες σάς επιτρέπουν να προσαρμόζετε την ισχύ φυσήματος ανάλογα με τον τύπο και την ποσότητα των φυτικών υπολειμμάτων.

Άνεση:  Με βάρος μόλις 2,5 kg και ελάχιστους κραδασμούς στη λαβή, ο φυσητήρας φύλλων μπαταρίας RURIS SF1345e είναι άνετος και εύκολος στους χειρισμούς.

Φορητότητα:  Λόγω της απουσίας καλωδίου τροφοδοσίας και της ισχυρής αλλά ελαφριάς μπαταρίας, οι χρήστες μπορούν να καθαρίζουν οπουδήποτε χωρίς να περιορίζονται από την παρουσία πηγής τροφοδοσίας ή από το περιορισμένο μήκος καλωδίου.

Φιλικό προς το περιβάλλον: Δεν εκπέμπει καυσαέρια, γεγονός που τον καθιστά μια πιο φιλική προς το περιβάλλον επιλογή σε σύγκριση με τα βενζινοκίνητα μοντέλα. Επιπλέον, ο ηλεκτροκινητήρας έχει ευκολότερη και φθηνότερη συντήρηση σε σύγκριση με έναν βενζινοκινητήρα, καθώς δεν απαιτεί αλλαγές λαδιού και άλλες σχετικές εργασίες συντήρησης. Αυτός ο ασύρματος φυσητήρας φύλλων είναι βολικός και φιλικός προς το περιβάλλον, καθιστώντας τον μια έξυπνη επιλογή για όσους θέλουν να προστατεύσουν το περιβάλλον και να επιτύχουν μια καθαρή και καλά συντηρημένη αυλή.

Χαμηλός θόρυβος:  Ο ασύρματος φυσητήρας φύλλων RURIS SF1345e είναι επίσης πιο αθόρυβος από τις βενζινοκίνητες παραλλαγές, καθιστώντας τον κατάλληλο για χρήση σε κατοικημένες περιοχές ή κοντά σε σπίτια χωρίς να ενοχλεί τους γείτονες. Επιπλέον, καθώς δεν χρειάζεται να γεμίσετε μια δεξαμενή βενζίνης και να ασχοληθείτε με εύφλεκτα υγρά, η χρήση του φυσητήρα είναι ασφαλέστερη και ευκολότερη.

Συμπερασματικά, ο φυσητήρας φύλλων μπαταρίας RURIS SF1345e με ηλεκτρικό κινητήρα χωρίς ψήκτρες, συνολική ισχύ 200Wh, ταχύτητα 15.000rpm, μέγιστη ταχύτητα αέρα 41m/s και μέγιστο όγκο αέρα 620m³/h, λειτουργία Turbo, δύο ταχύτητες και βάρος μόλις 2,5 kg, είναι μια εξαιρετική επιλογή για τον αποτελεσματικό και εύκολο καθαρισμό της αυλής, του κήπου ή άλλων εξωτερικών χώρων.

Μπαταρία και Φορτιστής ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Μοτερ: ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ (με ψήκτρες)

Μπαταρία:  (Li-Ion 40V - 5Ah) Δεν περιλαμβάνεται

Ταχύτητα αέρα: max 41 m/s

Όγκος αέρα: max 620 m3/h

Λειτουργία Turbo: Ναι

Βάρος: 2,5 kg

Για επιπλέον μπαταρία πατήστε ΕΔΩ

Για επιπλέον φορτιστή πατήστε ΕΔΩ

Για κιτ μπαταρία+φορτιστή πατήστε ΕΔΩ

SFI1345e

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ