ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

.

Ως καταναλωτής διατηρείτε εκ του νόμου το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που έχετε επιλέξει, εφόσον έχετε αλλάξει γνώμη για τον οποιοδήποτε λόγο, εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών.

Είναι απαραίτητο να προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία με την ομάδα του "Ergalio.com" πριν προβείτε στην επιστροφή του προϊόντος. 

Σε αυτή την περίπτωση τα έξοδα αποστολής και επιστροφής του προϊόντος βαρύνουν αποκλειστικά και μόνον εσάς.

Το προϊόν πρέπει να επιστραφεί εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής, συνοδευόμενο από το παραστατικό αγοράς απόδειξη ή τιμολόγιο.

Εφόσον παραλάβουμε το προϊόν αξιολογείται η κατάστασή του και κρίνεται αν μπορεί να υπάρξει επιστροφή χρημάτων, καθώς δεν μπορούν να επιστραφούν χρήåματα σε περίπτωση που έχουν ανοιχτεί/φθαρεί οι συσκευασίες ή έχει αλλοιωθεί η κατάσταση του ίδιου του προϊόντος.

Σε περίπτωση αγοράς με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα, πιστώνουμε την χρεωστική ή πιστωτική σας κάρτα με την αξία των προϊόντων μειωμένη κατά τα έξοδα της πρώτης αποστολής (ο καταναλωτής έχει ήδη επιβαρυνθεί τα έξοδα επιστροφής προκειμένου να παραληφθεί το προϊόν από μέρους μας).

Σε περιπτώσεις αγοράς προϊόντων με αντικαταβολή ή τραπεζική κατάθεση, η επιστροφή χρημάτων θα πραγματοποιείται στον τραπεζικό λογαριασμό που θα μας ζητήσετε.

Για λόγους ασφαλείας ο δικαιούχος του αριθμού λογαριασμού πρέπει να είναι το ίδιο πρόσωπο με αυτό στην παραγγελία.

Η ομάδα του "Ergalio.com" καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να παραλαμβάνετε τα προϊόντα σε άριστη κατάσταση και συσκευασία. Ωστόσο εάν έχετε παραλάβει ελαττωματικά ή κατεστραμμένα προϊόντα, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας ώστε να κανονίσουμε την επιστροφή των προϊόντων, καθώς και την πλήρη επιστροφή των χρημάτων σας. 

Μόλις παραλάβουμε το ελαττωματικό προϊόν, θα επιστραφούν τα χρήματα σας με τους προαναφερόμενους τρόπους, συμπεριλαμβανομένων των εξόδων αποστολής. 

Η επιστροφή των χρημάτων σας πραγματοποιείται εντός 14 ημερών από τη στιγμή παραλαβής του προϊόντος. 

Για καθυστερήσεις που οφείλονται σε τραπεζικούς οργανισμούς η εταιρεία μας δεν φέρει καμία ευθύνη.