ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

.

RURIS AS200FULL ΜΗΧΑΝΗ ΣΥΓΚΟΛΗΣΗΣ

Δεν υπάρχουν αρκετά προϊόντα σε απόθεμα
515,00 €
με ΦΠΑ
Ποσοτητα:

Μοιράσου το

Δωρεάν μεταφορικά
για αγορές άνω των 200 € και βάρος έως 30kg

6 άτοκες δόσεις
ανεξαρτήτως ποσού

Επικοινωνία
Για οτιδήποτε χρειαστείτε μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας 2310 939364

* Για παραλαβή από το κατάστημα, παρακαλούμε επιβεβαιώστε τη διαθεσιμότητα τηλεφωνικώς.
* Σε ορισμένες νησιωτικές ή δυσπρόσιτες περιοχές ενδέχεται να υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση. Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

RURIS AS200FULL ΜΗΧΑΝΗ ΣΥΓΚΟΛΗΣΗΣ 

Η μηχανή συγκόλλησης AS200FULL_RURIS τύπου Inverter, είναι μια εύχρηστη μηχανή συγκόλλησης με ένταση ρεύματος 200Ah, κατάλληλη για χρήση σε ερασιτεχνικές και ημιεπαγγελματικές εργασίες, τόσο σε εσωτερικούς όσο και σε εξωτερικούς χώρους. Είναι συμπαγής, ελαφριά, εύκολη στη μεταφορά και μπορεί να εκτελέσει διάφορους τύπους συγκόλλησης: MIG/MAG, LIFT TIG, MMA. 

Συγκόλληση MIG/MAG: Η συγκόλληση γίνεται μέσω ενός ηλεκτρικού τόξου μεταξύ σύρματος και μετάλλου. Η συγκόλληση σε αυτή την εφαρμογή προφυλάσσεται από την οξείδωση μέσω ενός αδρανούς αερίου (_ΑΔΡΑΝΕΣ αέριο είναι εκείνο το αέριο που περιέχει ήλιο ή αργό και μπορεί να συγκολλήσει μη σιδηρούχα υλικά. Η συγκόλληση είναι τύπου MIG. _ΕΝΕΡΓΟ αέριο είναι εκείνο το αέριο που περιέχει μείγματα διοξειδίου του άνθρακα και άλλων αερίων, με δυνατότητα συγκόλλησης υλικών όπως ο τυπικός χάλυβας και οι χάλυβες υψηλής κραματοποίησης. Η συγκόλληση είναι τύπου MAG). Ο τύπος σύρματος συγκόλλησης που χρησιμοποιείται για τη μηχανή συγκόλλησης RURIS AS200FULL έχει διάμετρο 0,8 - 1 mm.

Συγκόλληση LIFT TIG: προσφέρει στους πελάτες τη δυνατότητα να πραγματοποιούν συγκολλήσεις υψηλής ακρίβειας και ποιότητας σε λειτουργία TIG, με ειδική ράβδο συγκόλλησης για αυτή τη διαδικασία. Αυτός ο τύπος συγκόλλησης χρησιμοποιείται για λεπτές συγκολλήσεις όπου επιθυμείται υψηλότερη ποιότητα και ακρίβεια συγκόλλησης. Για να χρησιμοποιήσετε τη μηχανή συγκόλλησης RURIS AS200FULL, πρέπει να αγοράσετε ένα φακό TIG και την ειδική ράβδο συγκόλλησης.

Συγκόλληση τύπου ΜΜΑ: Μπορεί να λειτουργήσει με ηλεκτρόδια βασικού ή ρουτιλίου με διάμετρο 2,5 mm – 4 mm. Μεγαλύτερο ρεύμα σημαίνει συνεχή και μεγαλύτερη χρήση κατά τη συγκόλληση, καθώς και ευρύτερο φάσμα ηλεκτροδίων. Τα ηλεκτρόδια Ruris μπορούν να είναι δύο κατηγοριών Basic και Rutile και η επιλογή γίνεται ως εξής: Τα ηλεκτρόδια Ruris Rutile, χρησιμοποιούνται κυρίως για χάλυβες χαμηλού κράματος, για συγκολλήσεις που απαιτούν ευχάριστη εμφάνιση. Μετά το σχηματισμό του κορδονιού συγκόλλησης, στην επιφάνεια της συγκόλλησης παραμένει η σκωρία που αποκολλάται. Ταυτόχρονα, αυτά τα ηλεκτρόδια Rutile Ruris δεν αφήνουν ίχνη σκωρίας ή πιτσιλιές. Τα ηλεκτρόδια Ruris Basic, χρησιμοποιούνται περισσότερο για χάλυβες υψηλής κραματοποίησης, αλλά και για χαμηλού κράματος (τραπέζι, σωλήνες) και μετά το σχηματισμό του κορδονιού συγκόλλησης, στην επιφάνεια της συγκόλλησης παραμένει σκωρία που πρέπει να αφαιρεθεί χτυπώντας την με σφυρί. Το πάχος και ο τύπος του χάλυβα που θα συγκολληθεί, η ταχύτητα εργασίας (συγκόλληση), το πάχος του ηλεκτροδίου συγκόλλησης, πρέπει να επιλέγονται σύμφωνα με την ένταση που προσφέρει η μηχανή συγκόλλησης Ruris, για υψηλή αντοχή στη συγκόλληση των υλικών.

Η συσκευασία περιλαμβάνει: μάσκα προστασίας, επαγγελματική προστατευτική μάσκα, φακός MIG συρμάτινη βούρτσα καλωδίων, λαβίδα ηλεκτροδίων, λαβίδα συγκράτησης, ηλεκτρόδια ρουτιλίου 3.2μμ -2,5kg, σύρμα συκόλλησης φλθχ 081, ποδιά, γάντια μαγνητικό τετράγωνο

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

1. ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ MIG/LIFT TIG/MMA INVERTER

2. ΙΣΧΥΣ MIG 6.1kVA, TIG 236kVA, MMA 5.8kVA

3. ΤΑΣΗ 230 V

4. ΡΥΘΜ. ΡΕΥΜ.ΣΥΓΚΟΛΛΗΣΗΣ MIG 50-200A, TIG 10-170A, MMA 10-170A

5. ΒΑΡΟΣ 15,8 kg

AS200FULL

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ