ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

.

RURIS NAVIGATOR 99 (16667-12020) ΡΥΜΟΥΛΚΟΥΜΕΝΟ ΕΞΑΡΤΗΜΑ

Άμεσα διαθέσιμο
490,00 €
με ΦΠΑ
Ποσοτητα:

Μοιράσου το

Δωρεάν μεταφορικά
για αγορές άνω των 200 € και βάρος έως 30kg

6 άτοκες δόσεις
ανεξαρτήτως ποσού

Επικοινωνία
Για οτιδήποτε χρειαστείτε μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας 2310 939364

* Για παραλαβή από το κατάστημα, παρακαλούμε επιβεβαιώστε τη διαθεσιμότητα τηλεφωνικώς.
* Σε ορισμένες νησιωτικές ή δυσπρόσιτες περιοχές ενδέχεται να υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση. Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Το NAVIGATOR 99_RURIS, είναι ένα ρυμουλκούμενο εξάρτημα ειδικά σχεδιασμένο να ανταποκρίνεται σε όλες τις γεωργικές εργασίες και να προσαρμόζεται σε μια ευρεία γκάμα επαγγελματικών ή ημιεπαγγελματικών σκαπτικών. Συμπεριφέρεται σαν ένα μικρό τρακτέρ με το οποίο ο χρήστης μπορεί να εκτελέσει μια μεγάλη ποικιλία εργασιών χωρίς να χρειάζεται περπάτημα.  

Οι χρήστες μπορούν να το καθοδηγούν κατά τη διάρκεια γεωργικών εργασιών, χάρη στα αξεσουάρ με τα οποία μπορεί να εξοπλιστεί, όπως το άροτρο, καλλιεργητής, σπαρτήρας, πατατοκαλλιεργητής, πατατοεξαγωγέας, εκχιονιστής. Η διάταξη ζεύξης των αξεσουάρ RURIS είναι εξοπλισμένη με σύστημα ανύψωσης και καθοδήγησης για να μπορεί να τοποθετήσει σωστά και με ακρίβεια το εξάρτημα με το οποίο είναι εξοπλισμένο για τη λειτουργία που ζητά ο χρήστης. Η συσκευή για την ανύψωση και την καθοδήγηση του εξαρτήματος στο έδαφος λειτουργεί από έναν ενσύρματο μοχλό, ο οποίος παρέχει αυξημένη ευελιξία και εύκολη τοποθέτηση του εξαρτήματος στο έδαφος.

NAVIGATOR 99 (16667-12020)

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ