ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

.

RURIS CLEAN POWER JET 1900 ΠΛΥΣΤΙΚΟ 2500W

Άμεσα διαθέσιμο
  • Ισχύς: 2500 W

  • Μέγιστη πίεση: 160 bar

  • Μέγιστη παροχή: 7.8 lt/min

  • Μέγιστη θερμοκρασία νερού: 40oC

  • Καλώδιο: 5m

  • Μήκος σωλήνα: 6m

  • Βάρος: 21 kg

415,00 €
με ΦΠΑ
Ποσοτητα:

Μοιράσου το

Δωρεάν μεταφορικά
για αγορές άνω των 200 € και βάρος έως 30kg

6 άτοκες δόσεις
ανεξαρτήτως ποσού

Επικοινωνία
Για οτιδήποτε χρειαστείτε μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας 2310 939364

* Για παραλαβή από το κατάστημα, παρακαλούμε επιβεβαιώστε τη διαθεσιμότητα τηλεφωνικώς.
* Σε ορισμένες νησιωτικές ή δυσπρόσιτες περιοχές ενδέχεται να υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση. Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Το CleanPower JET1900_RURIS είναι ιδανικό για στενούς χώρους, όπου απαιτείται έντονος ακριβής καθαρισμός.

Η αντικατάσταση της τυπικής λόγχης γίνεται γρήγορα με απλή περιστροφή, αποσύνδεσή της και αλλαγή με άλλη λόγχη. Επιτρέπει την εγκατάσταση μιας λόγχης 5 σε 1, η οποία διαθέτει διάφορους τύπους πίδακα νερού, συμπεριλαμβανομένης της ελικοειδής λειτουργίας η οποία επιτρέπει τον καθαρισμό ευαίσθητων επιφανειών όπου δεν μπορούν να εφαρμοστούν υψηλές πιέσεις και ο ελικοειδής πίδακας μπορεί εύκολα να αφαιρέσει διάφορα εμποτισμένα υπολείμματα στην ευαίσθητη επιφάνεια. Σε αυτή τη λειτουργία προστίθεται μια υψηλή ακρίβεια εργασίας χωρίς να απλώνεται ο πίδακας νερού στο πάτωμα ή στα αντικείμενα κοντά τους. 

Γρήγορος καθαρισμός με χαμηλή κατανάλωση νερού: Είναι εξοπλισμένο με μια αντλία μεγάλης χωρητικότητας που μπορεί να παρέχει περισσότερο νερό για στιγμές που απαιτείται περισσότερο ξέβγαλμα μετά από εφαρμογές όπου έχουν χρησιμοποιηθεί πολλά διαλύματα για απολίπανση.  Η δημιουργία αφρού δεν χρειάζεται πλέον να γίνεται με την τοποθέτηση ενός μπουκαλιού υγρού σαπουνιού στη λόγχη όπως στην περίπτωση μιας κλασικής συσκευής αφού το μπουκάλι είναι ενσωματωμένα στο σώμα της μηχανής, οποίο επιτρέπει μεγαλύτερη ποικιλία κατά τη χρήση, μεταβαίνοντας από τον κλασικό καθαρισμό σε μια γρήγορη και εύκολη πλύση.  

Λειτουργία κλειδώματος γωνίας: Μια σημαντική λειτουργία είναι να μπλοκάρετε τη γωνία του πίδακα νερού, χάρη στο κουμπί ασφάλισης που είναι ενσωματωμένο στο κρεβάτι του πιστολιού. Με αυτόν τον τρόπο, ο χρήστης δεν πρέπει να αλλάζει τη θέση εργασίας του ανεξάρτητα από τη γωνία στην οποία είναι τοποθετημένο το απολιπανθέν τμήμα ή το οδόστρωμα.  

Μεταφέρεται εύκολα με τη βοήθεια των τροχών που παρέχονται, χωρίς να χρειάζεται να σηκωθεί από το έδαφος. 

Η σύνδεση της συσκευής στο δίκτυο ύδρευσης γίνεται μέσω του εύκαμπτου σωλήνα, με ταυτόχρονο φιλτράρισμα του νερού. 

Έχει λειτουργία περιστροφής του εύκαμπτου σωλήνα κατά 360ο στο σώμα του πιστολιού νερού, επιτρέποντας έτσι τη μακροχρόνια χρήση των σωλήνων υψηλής πίεσης, χωρίς να καταστρέφεται το στόμιο σύνδεσης του εύκαμπτου σωλήνα ή και ο ίδιος ο σωλήνας.

CLEAN POWER JET 1900

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ