ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

.

RURIS EVEREST 603 ΕΚΧΙΟΝΙΣΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ 9HP

Δεν υπάρχουν αρκετά προϊόντα σε απόθεμα
1.800,00 €
με ΦΠΑ
Ποσοτητα:

Μοιράσου το

Δωρεάν μεταφορικά
για αγορές άνω των 200 € και βάρος έως 30kg

6 άτοκες δόσεις
ανεξαρτήτως ποσού

Επικοινωνία
Για οτιδήποτε χρειαστείτε μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας 2310 939364

* Για παραλαβή από το κατάστημα, παρακαλούμε επιβεβαιώστε τη διαθεσιμότητα τηλεφωνικώς.
* Σε ορισμένες νησιωτικές ή δυσπρόσιτες περιοχές ενδέχεται να υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση. Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

RURIS EVEREST 603 ΕΚΧΙΟΝΙΣΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ 9HP

Με το εκχιονισιτκό EVEREST 603_RURIS δεν υπάρχουν όρια ή περιοχές που δεν μπορούν να καθαριστούν. Είναι σχεδιασμένο για επαγγελματική χρήση, σε πεζοδρόμους όπου η καθημερινή συντήρηση είναι απαραίτητη, ανεξάρτητα από την κάλυψη του χιονιού ή τη σκληρότητά του. Είναι εξοπλισμένο με θερμαινόμενες λαβές αλλά και με προβολέα εργασίας led, για να μπορεί να λειτουργεί σε οποιεσδήποτε θερμικές συνθήκες και σε οποιαδήποτε επιφάνεια.

Σε παγωμένες επιφάνειες χιονιού μπορεί να τρίψει και να τεμαχίσει το παγωμένο χιόνι λόγω του προφίλ λεπίδας "Z" με το οποίο είναι εξοπλισμένο και η επιφάνεια που είναι φορτωμένη με παγωμένο χιόνι θα παραμείνει απόλυτα καθαρή το συντομότερο δυνατό. Η ταχύτητα εξάτμισης παρέχεται από το Turbine B4 με παλέτες οι οποίες έχουν μόνο έναν ρόλο, να προβάλλουν το χιόνι από απόσταση, χωρίς να πιέζουν το κιβώτιο ταχυτήτων και τον κινητήρα. Με αυτόν τον τρόπο, το συγκεντρωμένο χιόνι αναλαμβάνεται από τον στρόβιλο Β4, ο οποίος το προβάλλει με δύναμη, σε μεγάλη απόσταση.

Ο έλεγχος εκτόξευσης χιονιού γίνεται από τον χρήστη στον πίνακα ελέγχου που βρίσκεται στο σασί της βάσης της κόρνας, ενεργοποιώντας τους δύο μοχλούς ελέγχου: 1. Μοχλός ρύθμισης γωνίας έως 70 μοίρες. 2. Μοχλός για τη ρύθμιση της κατεύθυνσης όπου θα αποθηκευτεί το χιόνι που έχει συλλεχθεί, ο προσανατολισμός μπορεί να γίνει αριστερά ευθεία 190 μοίρες γύρω από τον άξονα.

Η εκκίνηση γίνεται αυτόματα.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Τύπος κινητήρα: 4ΧΡΟΝΟΣ - LONCIN WINTER ENGINE

Ισχύς: 9 hp

Κυβικά: 270 cc

Χωρ. δοχ. λαδιού: 0,95 lt

Ταχύτητες: 6 εμπρός + 2 όπισθεν

Καύσιμο: αμόλυβδη βενζίνη

Χωρ. δεξ. καυσίμου: 4 lt

Μέσος όρος κατανάλωσης καυσίμου: 2,3lt/h

Απόσταση εκκένωσης: 15m

Πλάτος εργασίας: 76cm

Βάθος εργασίας: 51cm

Διάμετρος τροχών: 40cm

Βάρος: 115kg

EVEREST 603

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ