ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

.

RURIS HIMALAYA 602 ΕΚΧΙΟΝΙΣΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ 7HP

Δεν υπάρχουν αρκετά προϊόντα σε απόθεμα
1.290,00 €
με ΦΠΑ
Ποσοτητα:

Μοιράσου το

Δωρεάν μεταφορικά
για αγορές άνω των 200 € και βάρος έως 30kg

6 άτοκες δόσεις
ανεξαρτήτως ποσού

Επικοινωνία
Για οτιδήποτε χρειαστείτε μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας 2310 939364

* Για παραλαβή από το κατάστημα, παρακαλούμε επιβεβαιώστε τη διαθεσιμότητα τηλεφωνικώς.
* Σε ορισμένες νησιωτικές ή δυσπρόσιτες περιοχές ενδέχεται να υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση. Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

RURIS HIMALAYA 602 ΕΚΧΙΟΝΙΣΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ 7HP 

Εκχιονιστικό μηχάνημα HIMALAYA 602_Ruris. Σχεδιασμένο για πεζοδρόμους και χώρους όπου απαιτείται καθημερινή συντήρηση, ανεξάρτητα από την κάλυψη του χιονιού και τη σκληρότητά του. Κατάλληλο για εύκολο και γρήγορο καθάρισμα. 

Ο κινητήρας ξεκινά αυτόματα, με το κλειδί στο χέρι, και είναι έτοιμο να λειτουργήσει σε οποιεσδήποτε συνθήκες και επιφάνειες καθώς είναι κατασκευασμένος με τη λειτουργία Winter engine για προστασία από παγετό.

Η άνετη και ευχάριστη εργασία συμπληρώνονται από τις θερμαινόμενες χειρολαβές αλλά και τον προβολέα ο οποίος βοηθά στην πρόληψη τυχόν ατυχημάτων.

Η ταχύτητα κίνησης μπορεί να αλλάξει, ανάλογα με το πάχος του καλύμματος χιονιού. Ο χρήστης μπορεί να επιλέξει μία από τις 6+2 ταχύτητες για κίνηση και έτσι ο χρόνος χρήσης και η κατανάλωση καυσίμου μειώνονται πάνω από 25%. Η ταχύτητα εκκένωσης παρέχεται από τον στρόβιλο Β4 με πτερύγια προς τα πίσω από τον ανεμιστήρα χιονιού, έχοντας έναν ρόλο, να πετάει το χιόνι χωρίς να πιέζει το κιβώτιο ταχυτήτων και τον κινητήρα. Με αυτόν τον τρόπο, η συλλογή του αφαιρεθέντος υλικού αναλαμβάνεται από τον στρόβιλο Β4, ο οποίος εκκενώνει δυναμικά το αφαιρούμενο υλικό πολύ μακριά. Ο έλεγχος εκτόξευσης χιονιού γίνεται από τον χρήστη από τον πίνακα ελέγχου που βρίσκεται στο σασί του στηρίγματος της κόρνας, με χειρισμό των δύο μοχλών χειρισμού: 1. Μοχλός ρύθμισης γωνίας, έως 70 μοίρες. 2. Μοχλός για τη ρύθμιση της κατεύθυνσης όπου ο χρήστης θέλει να αποθηκεύσει το αφαιρούμενο υλικό, ο προσανατολισμός μπορεί να γίνει αριστερά-δεξιά 190 μοίρες γύρω από τον άξονα.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Τύπος κινητήρα: 4ΧΡΟΝΟΣ - LONCIN WINTER ENGINE - ΒΕΝΖΙΝΗΣ

Ισχύς: 7 hp

Κυβικά: 212 cc

Χωρ. δοχ. λαδιού: 0,6 lt

Ταχύτητες: 6 εμπρός + 2 όπισθεν

Καύσιμο: αμόλυβδη βενζίνη

Χωρ. δεξ. καυσίμου: 3 lt

Μέσος όρος κατανάλωσης καυσίμου: 1,7lt/h

Απόσταση εκκένωσης: 11m

Πλάτος εργασίας: 66cm

Βάθος εργασίας: 51cm

Διάμετρος τροχών: 35cm

Βάρος: 102kg

HIMALAYA 602

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ