ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

.

RURIS AS130FULL ΗΛΕΚΤΡΟΚΟΛΛΗΣΗ

Δεν υπάρχουν αρκετά προϊόντα σε απόθεμα
250,00 €
με ΦΠΑ
Ποσοτητα:

Μοιράσου το

Δωρεάν μεταφορικά
για αγορές άνω των 200 € και βάρος έως 30kg

6 άτοκες δόσεις
ανεξαρτήτως ποσού

Επικοινωνία
Για οτιδήποτε χρειαστείτε μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας 2310 939364

* Για παραλαβή από το κατάστημα, παρακαλούμε επιβεβαιώστε τη διαθεσιμότητα τηλεφωνικώς.
* Σε ορισμένες νησιωτικές ή δυσπρόσιτες περιοχές ενδέχεται να υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση. Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

RURIS AS130FULL ΗΛΕΚΤΡΟΚΟΛΛΗΣΗ

Η μηχανή συγκόλλησης AS130FULL_Ruris τύπου Inverter, με ένταση ρεύματος 130Ah, είναι μια εύχρηστη μηχανή συγκόλλησης, κατάλληλη για χρήση τόσο για ερασιτεχνικές εργασίες όσο και για ημιεπαγγελματική χρήση.

Είναι συμπαγής, ελαφριά, εύκολη στη μεταφορά και μπορεί να εκτελέσει διάφορους τύπους συγκόλλησης: MIG / MAG, LIFT TIG, MMA. Προορίζεται για ΜΜΑ συγκολλήσεις με επικαλυμμένο ηλεκτρόδιο, σε εργασίες συντήρησης και επισκευής. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο σε εσωτερικούς όσο και σε εξωτερικούς χώρους. 

Πολλαπλές τεχνικές συγκόλλησης, χωρίς την ανάγκη βοηθητικού δοχείου αερίου, έτσι ώστε οι χρήστες να μην χρειάζεται να αγοράζουν εξειδικευμένες δεξαμενές για συγκόλληση.

Συγκόλληση MIG / MAG

Έτσι, το σύρμα συγκόλλησης Ruris Flux μπορεί να χρησιμοποιηθεί στη διαδικασία συγκόλλησης MIG/MAG χωρίς την ανάγκη χρήσης δεξαμενής αερίου. Το σύρμα συγκόλλησης Ruris FLUX, παρέχει εύκολη μεταφορά σε εργοτάξια ή στις αυλές, φάρμες όπου γίνονται επισκευές συγκόλλησης υψηλής ποιότητας.

Όταν χρησιμοποιείτε προστατευτικά αέρια, μπορούν να χρησιμοποιηθούν διάφοροι τύποι αερίων εργασίας:

Αδρανές αέριο είναι εκείνο το αέριο που περιέχει ήλιο, αργό και μπορεί να συγκολλήσει μη σιδηρούχα υλικά. Η συγκόλληση είναι τύπου MIG.

ΕΝΕΡΓΟ αέριο είναι εκείνο το αέριο που περιέχει μείγματα διοξειδίου του άνθρακα και άλλων αερίων, με δυνατότητα συγκόλλησης υλικών όπως ο τυπικός χάλυβας και οι χάλυβες υψηλής κραματοποίησης. Η συγκόλληση είναι τύπου MAG.

Ο τύπος σύρματος συγκόλλησης που χρησιμοποιείται για τη μηχανή συγκόλλησης RURIS AS130FULL έχει διάμετρο 0,8 - 1 mm.

Συγκόλληση LIFT TIG

Συγκολλητική μηχανή RURIS AS130FULL με μετατροπέα, προσφέρει στους πελάτες τη δυνατότητα να πραγματοποιούν συγκολλήσεις υψηλής ακρίβειας και ποιότητας σε λειτουργία TIG, με ειδική ράβδο συγκόλλησης για αυτή τη διαδικασία.

Αυτός ο τύπος συγκόλλησης χρησιμοποιείται για λεπτές συγκολλήσεις όπου επιθυμείται η υψηλότερη ποιότητα συγκόλλησης και ακρίβεια, και οι συσκευές Ruris προσφέρουν με επιτυχία αυτήν την επιλογή που χρησιμοποιείται από επαγγελματίες.

Για να χρησιμοποιήσετε τη μηχανή συγκόλλησης RURIS AS130FULL, πρέπει να αγοράσετε ένα φακό TIG και ειδική ράβδο συγκόλλησης.

Συγκόλληση τύπου ΜΜΑ

Η μηχανή συγκόλλησης RURIS AS130FULL μπορεί να λειτουργήσει με ηλεκτρόδια βασικού ή ρουτιλίου με διάμετρο 1,6 mm – 3,2 mm. Μεγαλύτερο ρεύμα σημαίνει συνεχή και μεγαλύτερη χρήση κατά τη συγκόλληση, καθώς και ευρύτερο φάσμα ηλεκτροδίων.

Τα ηλεκτρόδια Ruris μπορούν να είναι δύο κατηγοριών – Basic και Rutile –, η επιλογή μεταξύ τους γίνεται ως εξής: Τα ηλεκτρόδια Ruris Rutile, χρησιμοποιούνται κυρίως για χάλυβες χαμηλού κράματος, για συγκολλήσεις που απαιτούν ευχάριστη εμφάνιση. Μετά το σχηματισμό του κορδονιού συγκόλλησης, στην επιφάνεια της συγκόλλησης παραμένει η σκωρία που αποκολλάται. Ταυτόχρονα, αυτά τα ηλεκτρόδια Rutile Ruris δεν αφήνουν ίχνη σκωρίας ή πιτσιλιές.

Τα ηλεκτρόδια Ruris Basic, χρησιμοποιούνται περισσότερο για χάλυβες υψηλής κραματοποίησης, αλλά και για χαμηλού κράματος (τραπέζι, σωλήνες) και μετά το σχηματισμό του κορδονιού συγκόλλησης, στην επιφάνεια της συγκόλλησης παραμένει σκωρία που πρέπει να αφαιρεθεί χτυπώντας την με σφυρί.

Το πάχος και ο τύπος του χάλυβα που θα συγκολληθεί, η ταχύτητα εργασίας (συγκόλληση), το πάχος του ηλεκτροδίου συγκόλλησης, πρέπει να επιλέγονται σύμφωνα με την ένταση που προσφέρει η μηχανή συγκόλλησης Ruris, για υψηλή αντοχή στη συγκόλληση των υλικών.

Η συσκευασία περιλαμβάνει: μάσκα προστασίας, συρμάτινη βούρτσα καλωδίων, λαβίδα ηλεκτροδίων, λαβίδα συγκράτησης.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ MIG/LIFT TIG/MMA INVERTER

ΙΣΧΥΣ MIG 3.2kVA, TIG 2.8kVA, MMA 2.8kVA

ΤΑΣΗ 230 V

ΡΥΘΜ. ΡΕΥΜ.ΣΥΓΚΟΛΛΗΣΗΣ MIG 50-130A, TIG 10-120A, MMA 10-120A

ΒΑΡΟΣ 7 kg

AS130FULL

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ