ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

.

RURIS AS180MMA ΗΛΕΚΤΡΟΚΟΛΛΗΣΗ

Άμεσα διαθέσιμο

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

200,00 €
με ΦΠΑ
Ποσοτητα:

Μοιράσου το

Δωρεάν μεταφορικά
για αγορές άνω των 200 € και βάρος έως 30kg

6 άτοκες δόσεις
ανεξαρτήτως ποσού

Επικοινωνία
Για οτιδήποτε χρειαστείτε μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας 2310 939364

* Για παραλαβή από το κατάστημα, παρακαλούμε επιβεβαιώστε τη διαθεσιμότητα τηλεφωνικώς.
* Σε ορισμένες νησιωτικές ή δυσπρόσιτες περιοχές ενδέχεται να υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση. Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Η μηχανή συγκόλλησης AS180MMA_Ruris, με ένταση ρεύματος 180Ah, είναι μια υπερσύγχρονη συσκευή inverter τελευταίας τεχνολογίας.

Κατάλληλη για οικιακούς ή ημιεπαγγελματικούς χώρους, σε συνεργεία αυτοκινήτων ή σε γεωργικές εκμεταλλεύσεις, Μπορεί να λειτουργήσει τόσο σε εσωτερικούς όσο και εξωτερικούς χώρους.

Είναι ελαφριά (5,1kg), μικρή, εξαιρετική στη χρήση με υψηλές αποδόσεις, εύκολη ανάφλεξη με τόξο, εξαιρετικό σχηματισμό σφαιριδίων συγκόλλησης, χαμηλό όγκο και απλή λειτουργία, εύκολη στο χειρισμό, αξιόπιστη και στιβαρή. Εύκολη μεταφορά χάρη στη λαβή και τη χώνη μεταφοράς.

Προορίζεται για ΜΜΑ συγκολλήσεις με επικαλυμμένο ηλεκτρόδιο, σε εργασίες συντήρησης και επισκευής. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο σε εσωτερικούς όσο και σε εξωτερικούς χώρους. 

Μπορεί να λειτουργήσει με ηλεκτρόδια βασικού ή ρουτιλίου με διάμετρο 2,5 mm – 4 mm. Μεγαλύτερο ρεύμα σημαίνει συνεχή και μεγαλύτερη χρήση κατά τη συγκόλληση, καθώς και ευρύτερο φάσμα ηλεκτροδίων. Τα ηλεκτρόδια Ruris μπορούν να είναι δύο κατηγοριών – Basic και Rutile –, η επιλογή μεταξύ τους γίνεται ως εξής: Τα ηλεκτρόδια Ruris Rutile, χρησιμοποιούνται κυρίως για χάλυβες χαμηλού κράματος, για συγκολλήσεις που απαιτούν ευχάριστη εμφάνιση. Μετά το σχηματισμό του κορδονιού συγκόλλησης, στην επιφάνεια της συγκόλλησης παραμένει η σκωρία που αποκολλάται. Ταυτόχρονα, αυτά τα ηλεκτρόδια Rutile Ruris δεν αφήνουν ίχνη σκωρίας ή πιτσιλιές. 

Τα ηλεκτρόδια Ruris Basic, χρησιμοποιούνται περισσότερο για χάλυβες υψηλής κραματοποίησης, αλλά και για χαμηλού κράματος (τραπέζι, σωλήνες) και μετά το σχηματισμό του κορδονιού συγκόλλησης, στην επιφάνεια της συγκόλλησης παραμένει σκωρία που πρέπει να αφαιρεθεί χτυπώντας την με σφυρί. Το πάχος και ο τύπος του χάλυβα που θα συγκολληθεί, η ταχύτητα εργασίας (συγκόλληση), το πάχος του ηλεκτροδίου συγκόλλησης, πρέπει να επιλέγονται σύμφωνα με την ένταση που προσφέρει η μηχανή συγκόλλησης Ruris, για υψηλή αντοχή στη συγκόλληση των υλικών.

Διαθέτει:

- Ψηφιακή οθόνη, που εμφανίζει τις επιλεγμένες λειτουργίες και τις παραμέτρους εργασίας.

- Hot Start: η συσκευή παράγει μια ώθηση της τάσης εξόδου που διευκολύνει την εκκίνηση του ηλεκτρικού τόξου.

- Anti Stick: μειώνει το ρεύμα συγκόλλησης όταν το ηλεκτρόδιο είναι σε βραχυκύκλωμα. Αποτρέπει την προσκόλληση του ηλεκτροδίου στο υλικό.

- Δύναμη τόξου: Δυνατότητα συγκόλλησης με πολύ κοντό τόξο, ακόμη και σε επαφή με το υλικό συγκόλλησης. Καταλληλότερο για δύσκολες θέσεις / ηλεκτρόδια.

Η συσκευασία περιλαμβάνει: μάσκα προστασίας, συρμάτινη βούρτσα καλωδίων, λαβίδα ηλεκτροδίων, λαβίδα συγκράτησης.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

1. ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ MMA INVERTER

2. ΙΣΧΥΣ 7.1 kVA

3. ΤΑΣΗ 230 V

4. ΡΥΘΜ. ΡΕΥΜ.ΣΥΓΚΟΛΛΗΣΗΣ 30-180Α

5. ΒΑΡΟΣ 5,1 kg

AS180MMA

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ