ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

.

RURIS AS160MMA ΗΛΕΚΤΡΟΚΟΛΛΗΣΗ 160A

Άμεσα διαθέσιμο

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

160,00 €
με ΦΠΑ
Ποσοτητα:

Μοιράσου το

Δωρεάν μεταφορικά
για αγορές άνω των 200 € και βάρος έως 30kg

6 άτοκες δόσεις
ανεξαρτήτως ποσού

Επικοινωνία
Για οτιδήποτε χρειαστείτε μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας 2310 939364

* Για παραλαβή από το κατάστημα, παρακαλούμε επιβεβαιώστε τη διαθεσιμότητα τηλεφωνικώς.
* Σε ορισμένες νησιωτικές ή δυσπρόσιτες περιοχές ενδέχεται να υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση. Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

RURIS AS160MMA ΗΛΕΚΤΡΟΚΟΛΛΗΣΗ 160A

Η μηχανή συγκόλλησης AS160MMA_Ruris, με ένταση ρεύματος 160Ah, είναι μια υπερσύγχρονη συσκευή inverter τελευταίας τεχνολογίας. Κατάλληλη για οικιακούς ή ημιεπαγγελματικούς χώρους, σε συνεργεία αυτοκινήτων ή σε γεωργικές εκμεταλλεύσεις, καθώς πορεί να λειτουργήσει τόσο σε εσωτερικούς όσο και εξωτερικούς χώρους. Προορίζεται για ΜΜΑ συγκολλήσεις με επικαλυμμένο ηλεκτρόδιο, σε εργασίες συντήρησης και επισκευής.

Μπορεί να λειτουργήσεi είτε με τα βασικά ηλεκτρόδια είτε με ηλεκτρόδια ρουτιλίου. _Rutile, χρησιμοποιούνται κυρίως για χάλυβες χαμηλού κράματος, για συγκολλήσεις που απαιτούν ευχάριστη εμφάνιση. Μετά το σχηματισμό του κορδονιού συγκόλλησης, στην επιφάνεια της συγκόλλησης παραμένει η σκωρία που αποκολλάται. Ταυτόχρονα, αυτά τα ηλεκτρόδια δεν αφήνουν ίχνη σκωρίας ή πιτσιλιές. _Basic, χρησιμοποιούνται περισσότερο για χάλυβες υψηλής κραματοποίησης, αλλά και για χαμηλού κράματος (τραπέζι, σωλήνες) και μετά το σχηματισμό του κορδονιού συγκόλλησης, στην επιφάνεια της συγκόλλησης παραμένει σκωρία που πρέπει να αφαιρεθεί χτυπώντας την με σφυρί. Το πάχος και ο τύπος του χάλυβα που θα συγκολληθεί, η ταχύτητα εργασίας (συγκόλληση), το πάχος του ηλεκτροδίου συγκόλλησης, πρέπει να επιλέγονται σύμφωνα με την ένταση που προσφέρει η μηχανή συγκόλλησης Ruris, για υψηλή αντοχή στη συγκόλληση των υλικών. Διαθέτει: 

- Ψηφιακή οθόνη: εμφανίζει τις επιλεγμένες λειτουργίες και τις παραμέτρους εργασίας

- Hot Start: η συσκευή παράγει μια ώθηση της τάσης εξόδου που διευκολύνει την εκκίνηση του ηλεκτρικού τόξου

- Anti Stick: μειώνει το ρεύμα συγκόλλησης όταν το ηλεκτρόδιο είναι σε βραχυκύκλωμα. Αποτρέπει την προσκόλληση του ηλεκτροδίου στο υλικό.

- Δύναμη τόξου: Δυνατότητα συγκόλλησης με πολύ κοντό τόξο, ακόμη και σε επαφή με το υλικό συγκόλλησης. Καταλληλότερο για δύσκολες θέσεις / ηλεκτρόδια.

Είναι ελαφριά, μικρή, με υψηλές αποδόσεις, αξιόπιστη και στιβαρή. Εύκολη ανάφλεξη με τόξο, εξαιρετικό σχηματισμό σφαιριδίων συγκόλλησης, χαμηλό όγκο και απλή στη λειτουργία. Μεταφέρεται εύκολα χάρη στη λαβή και τη ζώνη μεταφοράς.

Η συσκευασία περιλαμβάνει: μία μάσκα προστασίας, συρμάτινη βούρτσα, λαβίδα ηλεκτροδίων, ηλεκτρόδια ρουτιλίου 2.5mm/2,5kg, γάντια προστασίας.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Τύπος: MMA Inverter

Ισχύς: 5.3kVA

Τάση: 230V - 50/60Hz

Ρυθ,. ρεύματος συγκ.: 20-160Α

Διάμετρος ηλετροδίων: 2,5 - 4 mm

Κατηγορία μόνωσης: Η

Κατηγορία προστασίας: IP21S

Βάρος: 5,1 kg

AS160MMA

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ