1. Το προϊόν αυτό προστέθηκε στον κατάλογό μας στις Τρίτη 05 Δεκέμβριος, 2017.

  NILFISK MC 4M-160/720 (107146404) ΤΡΙΦΑΣΙΚΟ ΠΛΥΣΤΙΚΟ 3.5KW
  [107146404]

  Τιμή1,251.00€

  Κατασκευαστής: NILFISK
  Άμεσα διαθέσιμο
  NILFISK MC 4M-160/720 (107146404) ΤΡΙΦΑΣΙΚΟ ΠΛΥΣΤΙΚΟ 3.5KW

  Η σειρά MC 4M έχει σχεδιαστεί για ελαφρές γενικές εργασίες καθαρισμού και είναι η ιδανική επιλογή για εμπόρους, μικρές κατασκευαστικές εταιρείες, μικρά παρκινγκ και αγροκτήματα. Τα Μοντέλα της είναι εξοπλισμένα με αντλία που φέρει μοτέρ 1450 rpm και έμβολα με κεραμική επικάλυψη και αναπτύχτηκε για χαμηλής έως μεσαίας έντασης χρήση.

  Το MC 4M είναι εξοπλισμένο με δύο νέα ιδιαίτερα φιλικά προς το χρήστη χαρακτηριστικά που κάνουν τα προϊόντα πιο εύκολα στη χρήση.

  Ειδική θήκη για το πιστόλι ψεκασμού. Οι μελέτες μας έδειξαν ότι ένα από τα στοιχεία που είναι σύνηθες να σπάσει κατά τη μεταφορά του πλυστικού μηχανήματος είναι το πιστόλι ψεκασμού. Απλά επειδή δεν αποθηκεύεται σωστά και έτσι μένει απροστάτευτο.
  Περιστρεφόμενο άγκιστρο αποθήκευσης του ηλεκτρικού καλωδίου. Ένα απλό χαρακτηριστικό, αλλά ήδη εκτιμηθεί ιδιαίτερα από τους πελάτες των άλλων προϊόντων της εταιρείας μας. Το περιστρεφόμενο άγκιστρο καθιστά απλούστερο το να «τυλίξετε» και να «ξετυλίξτε» το ηλεκτρικό καλώδιο, μειώνοντας την ταλαιπωρία που συνδέεται με την προετοιμασία ή την αποθήκευση του μηχανήματος.

  Αυτή η σειρά των πλυστικών μηχανημάτων φέρνει μια σαφή μείωση του συνολικού κόστους κατοχής για τους πελάτες μας καθώς αυξάνει την απόδοση καθαρισμού κατά μέσο όρο κατά 15%. Χάρη στην εξωτερική διάταξη ψεκασμού απορρυπαντικού , η πραγματική πίεση λειτουργίας στο ακροφύσιο αυξάνεται και ο χρόνος καθαρισμού μπορεί να μειωθεί έως και κατά 15% - και αυτό εξοικονομεί εργατοώρες ,νερό και ηλεκτρική ενέργεια.

  Επίσης, μέρος των προσπαθειών μας για τη μείωση του συνολικού κόστους κατοχής, αποτελεί και η βελτίωση κατά ένα βέλτιστο επίπεδο της προσβασιμότητας σε μοτέρ και αντλία όπως και εξωτερική όψη στάθμης λαδιού και η δυνατότητα εύκολης αντικατάστασης του μειώνοντας το χρόνο και συνεπώς το κόστος συντήρησης .

  *Μοτέρ 1450rpm.
  *Μπρούτζινη κεφαλή αντλίας με τρία έμβολα με κεραμική επικάλυψη.
  *Σύστημα unloader ενεργοποιούμενο από πίεση.
  *Εξωτερική όψη στάθμης λαδιού, δοχείο πλήρωσης λαδιού.
  *Εύκολη αφαίρεση του καλύμματος με αποτέλεσμα εύκολη πρόσβαση σε μοτέρ & αντλία.
  *Ειδική θήκη αποθήκευσης για το πιστόλι ψεκασμού
  *Περιστρεφόμενο άγκιστρο αποθήκευσης του ηλεκτρικού καλωδίου
  *Μεγάλοι ανθεκτικοί τροχοί 250mm που δίνουν εξαιρετική απόσταση από το έδαφος και μεγάλη ευελιξία ακόμα και σε δύσκολες επιφάνειες

  Πίεση (bar): 160
  Αντλία (rpm): 1450
  Δύναμη καθαρισμού (kg/force): 3.4
  Ροή νερού qmax/qiec (l/h): 720/660
  Μέγιστη Θερμ/σία παροχής (°C): 60
  Ισχύς μοτέρ (KW): 3.5
  Τάση/φάση/συχνότητα/ρεύμα (v/-/hz/a): 400/3/506.5
  Μέγεθος ακροφυσίου: 25040
  (Δεν περιλαμβάνει λόγχη αφρισμού)

  Κριτικές
Κατηγορίες
Κατασκευαστές

Επισκεφθείτε τη νέα μας ιστοσελίδα Stihl-Shop

Ανακαλύψτε όλες τις προσφορές των προϊόντων Stihl & Viking